Telefon: 0786017721

Email: office.temlight@gmail.com

Câteva cuvinte despre noi

Firma Tehnic&Emergency Light SRL societate cu raspundere limitata pune la dispozitia clientilor o variata gama de produse pentru toate domeniile de activitate, precum si piese de schimb ,accesorii pentru acestea si alte produse din aceasta categorie a luminilor de urgenta si sistemelor de avertizare acustica a autovehiculelor de urgenta.

Suntem importator direct si distribuitor al marcilor Premier Hazard din Marea Britanie, SoundOffSignal – U.S. ,REDTRONIC , Huaan ,Whelen ,Senken Group Co,.Ltd – China ,Dasteri din Grecia, BI Automotive din Germania, Mercura – Franta si altele, avand produse omologate conform cerintelor Europene de o foarte buna calitate si nivel ridicat tehnologic.

 

Punem la dispozitie , girofaruri ,module led de suprafata si rampe luminoase cu leduri de mare intensitate pentru toate categoriile de automobile si autocamioane in continuare mai sunt sisteme avertizare sonora (sirene) si difuzoare de diferite marimi si puteri avand un grad ridicat de performanta in timpul functionarii, in diferite medii de temperatura si conditii meteo nefavorabile atat vara cat si iarna.

Lozinca noastra este, clientul trebuie sa fie corect informat  asupra produselor si numai atunci acestea vor satisface intru totul cerintele acestuia si nu in ultimul rand punerea in valoare a produselor o are montajul.

Va multumim si va dorim succes in munca dumneavoastra.